Disclaimer

Wageningen University & Research behoudt de rechten op de op de websites en in de applicaties gepresenteerde informatie, waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan ​​delen van de inhoud van de websites te kopiëren, te verveelvoudigen of op enigerlei wijze beschikbaar te stellen zonder toestemming van Wageningen University & Research.

Wij doen ons uiterste best om correcte en actuele informatie te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet geheel juist of actueel is. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op.

Ter informatie en gemak van de bezoeker zijn verwijzingen opgenomen naar sites die niet door Wageningen University & Research worden onderhouden. Wageningen University & Research is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen daarop. Ook Wageningen University & Research is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij omgaan met persoonsgegevens.

De voorwaarden in deze disclaimer kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wijzigingen zijn van kracht zodra ze op de website worden gepubliceerd.

Wageningen University & Research

Mei 2018